МАЙСТОРИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ  - ФИРМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВИ  - БРИГАДА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ  ,  РЕМОНТ НА СТАР ПОКРИВ  .  РЕМОНТ НА ПОКРИВ НА КООПЕРАЦИЯ . РЕМОНТ НА ПОКРИВ НА ЖИЛИЩНА СГРАДА  . РЕМОНТ НА ПОКРИВ НА БЛОК   С  ГАРАНЦИЯ 15 ГОД... GSM : 0988 784 449


За нас

Ремонт на покриви

"Ставрострой" е фирма, доказала се вече на пазара

Основната си дейност и се занимава основно с цялостно изграждане и ремонт на покриви, преустройство на стари покриви, къщи, коперации, вили, промишлени и търговски сгради, внос на покривни материали за покриви. За 20 години е сформиран професионален екип, доказал себе си с качествен експертен труд и гаранция за перфектна работа в строителството на покриви.

Фирмата работи с доказани производители на различни видове покривни материали и аксесоари, отговарящи на европейските изисквания за качествено строителство на покриви.

Ако имате нужда строителните дейности да бъдат извършени надеждно, бързо, на добра цена - непременно се свържете с нас. Ние Ви гарантираме качество и ще се отзовем веднага.

Нашият екип ще се запознае детайлно с Вашия проблем и ще изготви индивидуални решение, което съчетава специфичен дизайн и технологии. Независимо от сложността на всеки проект, нашата цел е да установим професионални и дълготрайни взаимоотношения с клиентите си.

Фирма за ремонт на покриви, "Ставрострой" е специализирана в областта на строителството, топлоизолации, хидроизолациите на покриви и ремонтите на покриви, ремонти на всякакъв вид покривни конструкции.


Изгодни оферти за дрехи